Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон заяви, че разочарованието и негативните мисли в

...
Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон заяви, че разочарованието и негативните мисли в
Коментари Харесай

Сон: Не можех да помръдна след първия си гол

Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон съобщи, че разочарованието и отрицателните мисли в главата му са се изпарили след хеттрика, който осъществя за триумфа с 6:2 над Лестър. Кореецът подели голмайсторския приз с Мохамед Салах от Ливърпул през предишния сезон, само че от началото на тази акция не съумя да се разпише в нито един от първите шест мача на Тотнъм.

Това накара мениджърът на " шпорите " Антонио Конте да го остави на пейката за дуела с Лестър, само че след появяването си на терена в 59-ата минута на мястото на Ричарлисон нападателят откри на три пъти вратата на противника в границите на 14 минути, с което оформи крайния резултат. 

" Чувството е необикновено. Не можех да допускам, когато вкарах първия гол. Целият ми гняв, цялото ми отчаяние и отрицателни мисли се изпариха. Не можех да помръдна. Бях като скован и в този момент съм доста благополучен. Футболът е чудноват. Понякога топката просто не влиза, а през днешния ден вкарах цели три пъти. Това трансформира всичко. Но мисля, че научих доста през този тежък за мен интервал. Трябва да работя крепко във всеки мач, с цел да си заслужа шанса да играя. Днес може би вкарах трите си късметлийски гола и това ме прави благополучен ", сподели Сон пред " Би Би Си. 

С триумфа Тотнъм се изравни на върха в класирането с Манчестър Сити със 17 точки от 7 мача. Арсенал обаче може да изпревари и двата тима, в случай че завоюва гостуването си на Брентфорд по-късно през днешния ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР